“Het opvoeden van mijn temperamentvolle en tegelijkertijd gevoelige kleuter is soms een behoorlijke uitdaging. Ik klopte bij Leonie aan omdat ik graag wat handvatten zou hebben om de pittige momenten voor te zijn waar mogelijk, en beter te weten hoe ermee om te gaan als ouder. Er volgden 3 coachingssessies. Tijdens de eerste sessie bespraken we naast de methodieken en werkwijze direct een concrete casus. Heel fijn, ik merkte direct effect en kon de tips heel goed toepassen in de praktijk. De coachingssessies gaven mij als ouder vertrouwen in mijn aanpak. Doordat ik nu beter kan anticiperen op de behoeftes van mijn kind helpt dat hem en is er veel meer balans thuis. Heel fijn. Mocht ik in de toekomst nog met kleine of grote opvoedvragen zitten, dan weet ik Leonie zeker te vinden!”

“We hadden behoorlijk wat struggels met onze zoon van bijna 8. We probeerden van alles, maar zijn stuurse gedrag werd alleen maar meer. Leonie heeft ons in een paar sessies doen inzien wat het gedrag van onze zoon eigenlijk betekent, waar hij eigenlijk behoefte aan heeft wanneer hij zich zo gedraagt.
Het lukt mij en mijn vriendin nu om anders om te gaan met hem in die momenten. Die momenten zijn er nog wel, maar het gaat met 80% minder energie veel sneller weer goed. Het contact met onze zoon is veel plezieriger door de dag heen, en we/ik voel een veel sterkere connectie met hem. En het mooie is dat hij na een paar dagen nieuwe aanpak dat ook uit zichzelf bevestigde!
Dank je wel Leonie”

“Ik heb bij Leonie de training Hand in Hand Parenting gevolgd. Leonie heeft me geholpen de verbinding met mezelf, met mijn kind en met andere ouders op  een dieper niveau  te voelen. Ik heb meerdere trainingen in kinderpsychologie gevolgd, maar deze training steekt er met kop en schouders boven uit. Hand in Hand parenting houdt in dat je met jezelf aan de slag gaat om met de emoties van je kind te kunnen omgaan. Ik ben zelf trainer en Leonie heeft ‘het’ als trainer. Ze is niet  alleen in staat om de theorie beeldend uit te leggen, maar ook geeft ook iets speciaals mee. Door haar ervaring in counseling is ze een getalenteerd luisteraar. Omdat ze werkt met haar eigen kwetsbaarheid en persoonlijke ervaring ontstaat er een echte, veilige en intieme sfeer. Ik voel het contact met mijn zoon als nooit te voren.
Dankjewel Leonie voor deze fijne ervaring!”

“Leonie heeft ons geholpen om heel gericht meer balans aan te brengen in ons gezinsleven. Ze geeft heldere, afgestemde en opbouwende feedback over hoe wij binnen het gezin met elkaar omgaan en waar de punten van ‘verlichting’ liggen. Door de coachsessies van Leonie hebben wij weer meer ruimte en vrolijkheid in ons gezin. Een grote aanrader!”

“De gesprekken met Leonie hebben ons handvatten gegeven hoe we op moeilijke momenten met de kinderen om kunnen gaan. De methode is helder en al na één gesprek merkte we verschil bij de kinderen. Wij willen niet autoritair opvoeden. Maar ook niet alles democratisch doen. We hebben nu een manier gevonden waar duidelijkheid en volle aandacht voor het kind samengaan. Dat spreekt ons erg aan. Leonie luistert met aandacht en heeft ons beter doen begrijpen wat onze kinderen eigenlijk zeggen met de signalen die ze afgeven.”