Momenten van nabijheid met je kind zijn hartverwarmend.

Maar soms zijn er momenten dat je niet weet hoe je het moet aanpakken met je kind, hoe je contact kunt krijgen of irriteert het gedrag van je kind je. Dat komen veel ouders tegen en daar help ik je graag bij.

Als ouderschapscoach begeleid ik ouders van jonge kinderen die vragen hebben over de opvoeding en emoties van hun kind. Vragen over dagelijkse dingen als huilen, driftbuien, eten, slapen, angsten, weerstand, spelen, leren en communiceren.

Samen met jou kijk ik naar het gedrag van je kind, hoe je dat kunt interpreteren en op aansluiten. In het coachtraject is er ook ruimte voor wat dit gedrag bij jou oproept en welke invloed dat heeft op het contact met je kind. De coaching is er op gericht dat ouders en kinderen elkaar beter leren begrijpen, zich meer kunnen verbinden en plezier hebben met elkaar.

Ik ben daarnaast gespecialiseerd in het begeleiden van ouders van hooggevoelige kinderen met een sterke wil. Ik werk dan met de methode Schilden van de Innerlijke Familie.

Wil je graag samen met andere ouders kijken naar wat je tegenkomt tijdens het opvoeden? Ben je geïnteresseerd in hoe je spel, luisteren en grenzen kunt gebruiken om je verbinding met je kind te versterken? Volg dan bij Nabij Ouderschapscoaching een cursus of workshop. Door het luisteren naar mijn podcasts krijg je een beeld van wat Hand in Hand Parenting ouders te bieden heeft.

Baby die je aankijkt en een hand vasthoudt