Laden Activiteiten

« Alle evenementen

  • Dit activiteit is voorbij.

Online workshop 19 mei: Kinderen helpen omgaan met emoties

19 mei 2020 @ 22:00 - 20 mei 2020 @ 00:00

Ben jij geïnteresseerd in hoe je luisteren, spel en grenzen kunt gebruiken om de verbinding met je kind te versterken? Juist op de moeilijke momenten van de dag? Die momenten wanneer je kind dwars is, zeurt of niet wil eten en waarop de emoties hoog kunnen oplopen. Zowel bij je kind als bij jou.

Tijdens deze workshop ontdek je hoe de eenvoudige en krachtige tools van Hand in Hand Parenting je kunnen helpen omgaan met de emoties van je kind en jezelf. Je krijgt als ouder inzicht in het gedrag en de emoties van je kind en waarom dat gedrag juist op bepaalde momenten van de dag lijkt te ‘ontsporen’. Je doet ideeën op hoe je luisteren, spel en grenzen kunt inzetten om anders met die momenten om te gaan. Er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Deze online workshop geef ik via Indekerngezond, een mooi buurt initiatief in Leidsche Rijn Centrum, Utrecht. Aangezien Indekerngezond nu gesloten is, worden de online workshops kosteloos aangeboden.

De aanmelding voor deze workshop verloopt via de website van Indekerngezond. Na de bevestigingsmail, ontvang je kort voor de start van de online workshop een instructiemail met de bijbehorende inloggegevens om deel te nemen aan de workshop via het programma Zoom.

Gegevens

Begin:
19 mei 2020 @ 22:00
Einde:
20 mei 2020 @ 00:00

Locatie

Online via Zoom

Gegevens

Begin:
19 mei 2020 @ 22:00
Einde:
20 mei 2020 @ 00:00

Locatie

Online via Zoom