Nabij HR coaching & advies

Leonie Melenhorst
De Kievit 110
3972 PL Driebergen
06-41718125
info@nabijcoaching.nl

KvK nummer: 69271712
Btw nummer: NL001863301B15

Ik heb met veel plezier een jaar met Leonie samengewerkt tijdens haar a.i. periode bij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Leonie is een allround HR-adviseur, met een grote deskundigheid, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en empathisch vermogen. Ze heeft zich – ondanks de beperkende maatregelen als gevolg van corona – snel ingewerkt en gezag verworven binnen het fonds. Naast de meer reguliere HR-taken, heeft Leonie ons op uitstekende wijze ondersteund bij een complex organisatieadviestraject en de selectie en implementatie van HRM software. Leonie, het ga je goed en we houden contact!

“Fairfood maakt gebruik van de expertise van Leonie als HR adviseur op het moment dat wij dat nodig hebben. Wij zetten haar in als ik of een teamlid er behoefte aan heeft om met iemand van buiten het team over HR zaken te praten. Ze is ook onze externe vertrouwenspersoon in het kader van de Gedragscode Integriteit.
Leonie kan strategisch goed meedenken over het uitzetten van de lijnen, maar ook hands on meedenken op tactisch niveau. Ze is breed inzetbaar voor HR thema’s als persoonlijke ontwikkeling, functioneren & beoordelen en het begeleiden van teamworkshops.

“Leonie heeft bij Kantar gewerkt als HR BP, waarvan recent een periode ad interim. Naast een hele fijne collega, is zij een expert in haar vak, die op professionele wijze invulling heeft gegeven aan haar rol als strategisch HR Business Partner. Ze schakelt snel en prettig met interne stakeholders en heeft het juiste gevoel voor mens en organisatie. Leonie is een intiatiefrijke collega die ook in een complexere, internationale matrix omgeving de weg weet te vinden. Als je een goede freelance HR BP of HR adviseur zoekt, ben je bij Leonie aan het juiste adres.”

“Leonie heeft OpdeZon ruim een jaar succesvol geholpen bij het aannemen van nieuwe collega’s. We hebben samen met haar profielen opgesteld, vacatures gemaakt, kandidaten geworven, selectiegesprekken gevoerd en mensen aangenomen. Leonie was een echte sparring partner voor OpdeZon, maar ook voor de kandidaten. Ze was voortrekker in het hele traject, waardoor ik als ondernemer ontzorgd werd.