Laden Activiteiten

« Alle evenementen

  • Dit activiteit is voorbij.

Workshop 7 oktober: Kinderen helpen omgaan met emoties

7 oktober 2020 @ 11:30 - 14:30

- €25

Ben jij geïnteresseerd in hoe je luisteren, spel en grenzen kunt gebruiken om de verbinding met je kind te versterken? Juist op de moeilijke momenten van de dag? Die momenten wanneer je kind dwars is, zeurt of niet wil eten en waarop de emoties hoog kunnen oplopen. Zowel bij je kind als bij jou.

Tijdens deze workshop ontdek je hoe de eenvoudige en krachtige tools van Hand in Hand Parenting je kunnen helpen omgaan met de emoties van je kind en jezelf. Je krijgt als ouder inzicht in het gedrag en de emoties van je kind en waarom dat gedrag juist op bepaalde momenten van de dag lijkt te ‘ontsporen’. Je doet ideeën op hoe je luisteren, spel en grenzen kunt inzetten om anders met die momenten om te gaan. Er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Deze workshop geef ik bij Indekerngezond, een mooi buurt initiatief in Leidsche Rijn Centrum, Utrecht. We nemen de Corona maatregelen in acht, waardoor er gezien de grootte van de zaal maximaal 9 ouders kunnen deelnemen.

Indekerngezond is op dit moment bezig met een crowdfunding campagne en deze workshop is daar onderdeel van. Aangezien ik Indekerngezond een warm hart toedraag, gaat de opbrengst van deze workshop naar dit buurt initiatief.

De aanmelding verloopt via de website van Indekerngezond.

Gegevens

Datum:
7 oktober 2020
Tijd:
11:30 - 14:30
Kosten:
€25

Locatie

Indekerngezond
Kopenhagenstraat 41
Utrecht – Leidsche Rijn Centrum, 3541 CE
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
7 oktober 2020
Tijd:
11:30 - 14:30
Kosten:
€25

Locatie

Indekerngezond
Kopenhagenstraat 41
Utrecht – Leidsche Rijn Centrum, 3541 CE
Bekijk de site van Locatie