Laden Activiteiten

Afgelopen Activiteiten

Activiteiten Search and Views Navigation

juni 2019

15 juni: Workshops De Kracht van Spel op de Ouders Natuurlijk Beurs

15 juni @ 11:00 - 16:30
Fletcher Hotel Doorwerth, Kabeljauwallee 35
Doorwerth, 6865 BL
+ Google Maps

Op een beurs doen zowel jij als je kind veel indrukken op. Het gedrag van kinderen kan daardoor minder flexibel worden en de emoties lopen sneller hoog op. Je kunt kinderen helpen weer meer in balans te komen door actief met hen te spelen en naar hen te luisteren. Kom naar onze workshop De kracht van spel en verfris op speelse manier je verbinding met je kind. Wij leggen in het kort uit hoe je dat doet, waarna met je kind gaat…

Meer weten »

27 juni: Open avond Hand in Hand Parenting: Kinderen helpen omgaan met emoties

27 juni @ 19:45 - 22:00
Antje Drijver Paviljoen, Julianapark
Utrecht,
+ Google Maps
€17,50

Ben je geïnteresseerd in hoe je kinderen met luisteren, spel en grenzen kunt helpen omgaan met hun emoties? Deze avond is een introductie in hoe je de eenvoudige en krachtige tools van Hand in Hand Parenting kunt gebruiken om je juist op moeilijke momenten te verbinden met je kind.

Meer weten »

juli 2019

July 6th: Workshop The power of listening & play in parenting (in English)

6 juli @ 09:30 - 12:30
Antje Drijver Paviljoen, Julianapark
Utrecht,
+ Google Maps
€37,50

Are you interested in how you can use listening and play to create collaboration and a postive flow in your family? Hand in Hand Parenting has developed simple and effective tools to support parents during the everyday challenges with your children. We’ll work with a couple of the tools in the workshop and you can ask questions.  

Meer weten »

september 2019

26 september: Introductie avond: Kinderen helpen omgaan met emoties

26 september @ 20:00 - 22:00
Studio Anefilm, Rombout Hogerbeetsstraat 109-19
Amsterdam, 1052 VW Nederland
€15

Ben je geïnteresseerd in hoe je kinderen met luisteren, spel en grenzen kunt helpen omgaan met hun emoties? Deze avond is een introductie in hoe je de eenvoudige en krachtige tools van Hand in Hand Parenting kunt gebruiken om je juist op moeilijke momenten te verbinden met kinderen. Je kunt deze avond kennismaken met Marieke en Leonie en hun aanpak als ouderschapscoaches en Hand in Hand trainers.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen